لیله القدر خیر من الف شهر
در شبهای قدر شهدا را یاد کنیم انشا الله شفیع ما باشند
بالاخره طرابس پایتخت لیبی سقوط کرد و به دست انقلابیون افتاد و قذافی دیکتاتور لیبی از صحنه روزگار حذف شد انشا الله راه برای ظهور آقا امام زمان و آزادی تمام مسلمانان جهان هموار خواهد شد.
روزی گره از زمانه وا خواهد شد راز شب تار بر ملا خواهد شد
لیبی با نام رسمی جماهیری عربی سوسیالیستی خلق بزرگ لیبی، کشوری عربی در آفریقای شمالی است. لیبی با کشورهای مصر، سودان، چاد، نیجر، الجزایر و تونس هممرز است. پایتخت لیبی، شهر طِرابلُس است.
کشور لیبی با مساحتی در حدود 1?800?000 کیلومتر مربع چهارمین کشور پهناور قاره آفریقا و هفدهمین کشور پهناور جهان است.[1] 1?7 میلیون نفر از جمعیت 6?4 میلیون نفری لیبی در پایتخت این کشور، طرابلس، زندگی میکنند.
پیرامون 90 درصد از سرزمین لیبی را بیابان و صحراهای بی آب و علف پوشانده است. مناطق نسبتاَ سرسبز لیبی در کنارههای دریای مدیترانه قرار گرفته است. هیچ رودخانه دائمی در خاک لیبی وجود ندارد و تنها 2 درصد خاک آن کاربرد کشاورزی دارد. بخش عمدهی مواد غذایی مورد نیاز مردم لیبی از خارج وارد میشود.[2] لیبی از دید تراکم جمعیت یکی از کم تراکمترین کشورهای دنیاست. مساحت لیبی اندکی بزرگتر از ایران است، ولی جمعیت آن کمتر از یک دهم ایران است. 90 درصد از جمیعت 6.5 میلیون نفری این کشور کشور در باریکهای از کنارههای مدیترانهای این کشور میزیند و دیگر از مناطق آن تقریباَ تهی از باشنده است و تنها قبیلههای بیابانگرد (بدوی) در آن روزگار میگذرانند.[3]
لیبی سنتاً به سه منطقه اصلی به نامهای «اقلیم طرابلس»، «فزّان» و «بَرقه» بخش میشود که این سه منطقه در زبانهای غربی به ترتیب Tripolitania و Fezzan و Cyrenaica نامیده میشوند.
کشور لیبی یکی از 10 کشور اصلی صادرکننده نفت در جهان است و تولید ناخالص ملی سرانه آن جزو بالاترینها در آفریقا است.[4]
لیبی به صورت «پادشاهی لیبی» در سال 1951 به استقلال رسید و از 1969 به اینسو توسط معمر قذافی که با انجام یک کودتای نظامی بر سر کار آمد رهبری شدهاست.
در ماه فوریه 2011 اعتراضات گستردهای در لیبی علیه حکومت معمر قذافی آغاز شد که باعث شد به مرور بخشهای مختلفی از این کشور از کنترل نیروهای حکومت خارج شود.
امسال روز با توجه به موج بیداری اسلامی و خیزش مسلمانان جهان در کشورهای اسلامی روز جهانی قدس با شکوه بیشتری برگزار میگردد و انشا الله شاهد یک شاهکار بزرگ و بیاد ماندنی در کشورهای اسلامی خواهیم بود که سالها در خفقان بودند و امسال آزادانه فریاد میزنند مرگ بر اسرائیل غاصب
هر سال در ماه مبارک رمضان شبها خانه ما پر میشد از ذکر دعا خصوصا دعای افتتاح جوشن کبیر که پدرم با شور و حال و سوز خاصی از روی یک جلد مفاتیح خیلی قدیمی میخواند. و ما هم از کودکی با این ذکر ها بزرگ شدیم
همیشه بابام دست ما را در تمام مشکلات میگرفت اما خودش زندگی بسیار ساده ای داشت و........
سالروز شهادت اولین شهید محراب مولای متقیان امیرالمومنین علی (ع) را به تمامی مسلمانان جهان تسلیت عرض مینماییم
پانزدهم ماه مبارک رمضان سالروز میلاد باسعادت کریم اهل بیت امام حسن مجتبی (ع) مبارک باد.
امام جمعه محترم شهریار حجه الاسلام خاتمی در جلسه ای فرمودند در میلاد ها و شهادت های ائمه اطهار به تیریک و تسلیت گفتن بسنده نکنید اگر در طول سال در سالروز ولادت ها یا شهادت ها زندگی یکی از امامان معصوم را مطالعه نمایید در مدت یکسال اطلاعات شما کامل میشود.
امام حسن مجتبی (ع) در تاریخ 15 رمضان سال 2 یا 3 هجری در مدینه دیده به جهان گشودند. آن بزرگوار در روز جمعه 21 رمضان سال 40 هجری پس از شهادت امام علی (ع) به امامت رسیده و در شهر کوفه با مردم با ایشان بیعت نمودند .
مکر و حیله معاویه لعنت الله علیه موجب شد که آن حضرت در 25 ربیع الاول سال 41 هجری صلحنامه ای را با ایشان امضا نمایند که این صلحنامه مقدمه قیام کربلا بود.
آن حضرت 10 سال امامت امت اسلامی را بعهده داشتند و در سن 47 سالگی بدست همسرش جعده که خواهر زاده ابی بکر بود مسموم و در 28 صفر سال 49 هجری به شهادت رسید و در قبرستان بقیع به خاک سپرده شد.
آن حضرت 8 پسر و 7 دختر داشت به ترتیب به نام های : زید- حسن -عمر- عبدالرحمن- حسین - طلحه - عبدالله- قاسم - ام الحسین- فاطمه - ام عبدالله - فاطمه - ام سلمه - رقیه
با سلام به اطلاع میرساند کانون فرهنگی شهدای شهریار با فعالیت سیزده واحد زیر مجموعه در مساجد شهریار مقام نخست را در بین یازده کانون فرهنگی شهرستان شهریار در بازرسی و نظارت سال 1389 کسب نمود.
این موفقیت را خدمت کلیه اعضا تبریک عرض می نمایم. مدیر کانون مهندس علیرضا افشار
خواهی که شود قلب تو چون آئینه ده چیز برون کن از درون سینه
بخل و حسد و کذب و حرام و غیبت حرص و طمع و کبر و ریا و کینه
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
کتاب شهید عباس افشار
کتاب زندگی نامه شهید عباس افشار
نقش ستون پنجم در عملیات کربلای 4
نقش آمریکا در لو رفتن عملیات کربلای 4
عملیات کربلای4
مبانی عربی دانشگاهی
قسمتی از کتاب (7) بستان (قسمت چهارم)
قسمتی از کتاب (7) بستان (قسمت سوم)
قسمتی از کتاب (7) بستان (قسمت دوم)
قسمتی از کتاب (7) بستان (قسمت اول)
احتکار
تبلیغات شورای دانش آموزی
این خاک گهربار که ایران شده نامش
خاطرات همفر
[همه عناوین(403)][عناوین آرشیوشده]